Pasregler i USA og visaregler ved indrejse til USA

USA er et fantastisk rejseland, men der er en del formaliteter at holde styr på, inden du kan sætte fødderne på amerikansk grund. Indrejsereglerne, herunder pas- og visaregler ændres jævnligt. Hertil kommer den elektroniske ESTA online-formular, der skal udfyldes inden afrejsen fra Danmark – og som kan drille lidt. Jeg opridser her, hvilke regler der er gældende netop nu, og hvilke krav der stilles til dine rejsedokumenter i USA, herunder dit pas.

Pasregler og visaregler til USA for danske statsborgere
Danskere statsborgere, der som turister eller forretnings rejsende ønsker at rejse til USA, er omfattet af det såkaldte Visa Waiver Program, der giver mulighed for indrejse og ophold i USA i op til 90 dage. Varer dit ophold mere end 90 dage, skal du have visa. Skal du studere i USA eller skal du fx arbejde som journalist i USA (som undertegnede), skal du have visa. Men er du på almindelig forretningsrejse i USA, skal du ikke have visa.

Et turistvisum koster 960 kr. (2014) og udstedes af den amerikanske ambassade i København. Skal du have visa, så sørg for at ansøge i god tid, da du bl.a. skal til et interview på ambassaden. Har du ikke noget visa, er det klogt at overholde 90 dages reglen. Du kan nemlig få meget svært ved at komme ind i USA igen på et senere tidspunkt, hvis du rejser ud af landet efter den dato, der bliver indstemplet som sidste udrejsedato i dit pas ved ankomsten til USA. Læs mere på http://denmark.usembassy.gov

Husk visum ved længere ophold end 90 dage
Hvis du ønsker at rejse rundt i USA og Nordamerika længere end 90 dage, skal du søge visa. Bemærk i den forbindelse, at en smuttur til Canada eller Mexico ikke nulstiller 90 dages perioden. Du skal helt forlade USA og det nordamerikanske kontinent, før du ved indrejse i USA igen får tildelt nye 90 dage.

Hvis du rejser ind i USA under Visa Waiver programmet, kan du heller ikke få forlænget dit ophold på de 90 dage. Du skal altså forlade USA og Nordamerika inden for 90 dage, for ikke at overtræde reglerne i Visa Waiver programmet.

Har du et pas med en udløbsdato, der falder inden for de 90 dage, som danske statsborgere automatisk får tildelt ved indrejse i USA, må du kun opholde dig i USA indtil udløbsdatoen i passet. Men du kan som dansker godt rejse ind i USA på dit pas, selvom passet udløber efter fx 30 dage. Du skal så blot forlade USA igen, inden de 30 dage er gået. Denne særregel skyldes, at Danmark har en særlig aftale med USA. For en lang række andre lande gælder det, at et pas være gyldigt i mindst seks måneder efter indrejsen i USA. Men det krav gælder ikke danske statsborgere.

Folk der har fået udstedt et såkaldt nødpas, hvis de har mistet eller glemt deres rigtige pas, kan IKKE rejse ind i USA på dette pas. Nødpasset er nemlig ikke maskinlæsbart, og det er et krav ved indrejse i USA. Så du kan altså IKKE rejse ind i USA på et nødpas, selvom nødpasset er gyldigt til indrejse i en lang række andre lande.

Den elektroniske ESTA-formular
Den 12. januar 2009 trådte nye indrejseregler i USA i kraft. De betyder, at langt de fleste danskere, der vil rejse til USA, inden afrejsen fra Danmark skal udfylde en elektronisk formular med en række informationer. Formularen kaldes i daglig tale ESTA – Electronic System for Travel Authorization. Når du har udfyldt formularen på nettet, hvilket sker på en amerikansk hjemmeside (men med dansk tekst) – og betalt ESTA gebyret på 14 dollars – får du en elektronisk forhåndsgodkendelse, som giver dig ret til at flyve til USA. Men selve indrejsetilladelsen til USA får du formelt først, når du har været igennem immigrationskontrollen ved ankomsten til USA.

For at gøre processen nem, har amerikanerne været så venlige at lave forskellige sprogversioner, bl.a. en dansksproget udgave. Derfor er online-formularen på dansk, og kan udfyldes på dansk – dog skal enkelte spørgsmål besvares på engelsk. Gebyret for at udfylde ESTA-formularen er 14 dollars, der betales med et kreditkort, når du har udfyldt den elektroniske formular.

Når du har udfyldt og svaret på alle spørgsmål, godkender du formularen. Du får så tildelt et ansøgningsnummer og i løbet af få sekunder kommer der et svar retur på din ansøgning. I sjældne tilfælde kan der gå lidt længere, inden du får svar. Amerikanerne anbefaler, at du senest 72 timer før afrejse går ind og udfylder formularen. 98 procent af alle danskere får godkendt deres ESTA-ansøgning helt uden problemer. Når du har fået din forhåndsgodkendelse, er den gyldig i to år og kan benyttes til flere rejser til USA inden for de to år. Det kræver dog, at dit pas ikke udløber i perioden. Får du nyt pas, skal du lave en ny ESTA-ansøgning.

Alle personer – også børn uanset alder – skal have en ESTA-godkendelse for at kunne rejse ind i USA. Det forventes naturligvis, at forældrene udfylder ESTA-ansøgningerne på børnenes vegne.

Din ESTA-godkendelse kan bruges flere gange
Ønsker du at genbruge din ESTA-godkendelse til flere rejser til USA, så husk at gem det ansøgningsnummer, du får tildelt, når du sender din ESTA-ansøgning. Nummeret skal bruges, når du ved USA-rejse nummer to skal ændre info om fx rejsedatoer, opholdsadresse i USA og anden information, der ændrer sig fra gang til gang. Har du ikke gemt ESTA-ansøgningsnummeret, kan du søge efter det ved hjælp af dit pasnummer og dit fulde navn.

De nye indrejseregler gælder alle statsborgere i lande, som er omfattet af det såkaldte Visa Waiver Program – hvilket altså inkluderer Danmark. Danskere, der har gyldigt visum til USA, skal ikke udfylde den elektroniske ESTA-formular.

Den danske version af ESTA-formularen findes og udfyldes på følgende adresse: https://esta.cbp.dhs.gov/ Det er også her, du finder gamle ESTA-godkendelser og kan rette dine oplysninger, så de passer til en ny rejse.

Bemærk i øvrigt, at din ESTA-godkendelse ikke behøver være gyldig under hele dit ophold i USA. Gyldighedsperioden på de to år må fx gerne udløbe, mens du opholder dig i USA. Men ESTA-godkendelsen skal naturligvis være gyldig den dato, du rejser ind i USA.

14 dollars gebyr på ESTA-formularen
Indtil den september 2010 var det gratis at få den elektroniske ESTA-godkendelse til indrejse i USA. Men nu har de amerikanske myndigheder indført et gebyr på 14 dollars for at udfylde formularen. Indtægterne fra gebyret skal gå til at promovere USA som rejseland overfor internationale turister.

En ESTA-forhåndsgodkendelse er gyldig i 2 år, og har du allerede udfyldt en ESTA-godkendelse ved en tidligere rejse til USA, kan du genbruge din ESTA-godkendelse, og dermed spare de 14 dollars – forudsat at ESTA-godkendelsen ikke er mere end to år gammel. Du får i øvrigt en automatisk reminder pr. e-mail, når din ESTA-godkendelse efter to år er ved at udløbe.

Husk at udfylde ESTA-formularen i god tid
Informationerne i ESTA-formularen har du forresten hele tiden skulle oplyse, når du rejste til USA. Tidligere afgav du blot informationen ved check-in i lufthavnen samt ombord på flyet til USA. Ved at få informationerne inden afrejse, slipper amerikanerne for at skulle sende folk hjem igen, som af den ene eller den anden grund ikke opfylder betingelserne for indrejse i USA. Der er altså ikke tale om, at du skal opgive flere oplysninger end hidtil.

BEMÆRK: Det er ikke muligt at få dispensation til at rejse ind i USA, hvis du har glemt at udfylde den elektroniske ESTA-formular. Denne “smutvej” for de glemsomme forsvandt ved årsskiftet 2009/ 2010. I dag får flyselskaberne en bøde af de amerikanske myndigheder, hvis de flyver passagerer til USA, der ikke har ESTA-godkendelse. Så du kommer ganske enkelt ikke ombord på flyet, hvis du ikke har den elektroniske ESTA-forhåndsgodkendelse.

Får du mod forventning ikke en elektronisk forhåndsgodkendelse – uanset årsagen – skal du søge visa, for at få lov til at rejse ind i USA. Det er dog yderst sjældent at danske statsborgere ikke bliver ESTA-godkendt. Folk som allerede har et gyldigt visa til USA, skal ikke forhåndsgodkendes, og kan som tidligere nævnt rejse til USA uden at udfylde en ESTA-formular. Se og udfyld den elektroniske ESTA-formular (dansk version) på https://esta.cbp.dhs.gov/

Krav til udformningen af dit pas
Det kræver et maskinlæsbart pas, at komme forbi den amerikanske paskontrol og blive lukket ind i USA. Alle danske pas udstedt efter 1. marts 1997 er maskinlæsbare.

Biometriske pas er det seneste skud på stammen i kampen mod forfalskede pas. De nye biometriske pas indeholder bl.a. et digitalt foto og en chip med den information, som også står indskrevet i passet. Danmark begyndte at udstede de første biometriske pas den 1. august 2006.

I oktober 2006 blev det et krav fra de amerikanske myndigheder, at alle nye pas som var udstedt efter denne dato, skulle være biometriske. Krav om biometriske pas giver ingen problemer for danske statsborgere, da alle nye danske pas siden august 2006 har været biometriske – som beskrevet ovenfor. Er dit pas udstedt før den 26. oktober 2006, er det som tidligere nævnt nok, at passet er maskinlæsbart. Det er altså ikke nødvendigt at anskaffe sig et nyt biometrisk pas, for at rejse ind i USA.

Børn skal have eget pas uanset alder
Skal du have dine børn med til USA, og de ikke har deres eget pas, skal de have udstedt et nyt pas, inden de kan komme med til USA. Det er ikke længere nok at have børn indskrevet i forældrenes pas. Reglen gælder uanset alder – selv nyfødte babyer skal have eget pas.

Pas til børn fra 0 – 11 år koster 115 kr. og pas til unge mellem 12 og 17 år koster 141 kr. (2014). Pas til personer under 18 år har en gyldighed på fem år – dog er pas udstedt til børn under 2 år kun gyldige i 2 år. Prisen for pas til voksne i alderen 18 – 64 år koster 626 kr., mens personer over 65 år slipper med 376 kr (2014). Vær i øvrigt opmærksom på de skærpede krav til pasfotos. Læs mere på www.politi.dk

Bemærk også, at det er Borgerservice i kommunerne, som har overtaget opgaven med at udstede nye pas til borgerne. Kommunerne overtog opgaven fra politiet pr. 1. januar 2007, da de nye storkommuner åbnede. Du skal derfor henvende dig til kommunes borgerservice, når du skal have nyt pas. Det behøver dog ikke være dit lokale borgerservicekontor, du møder op på. Alle danske borgerservicekontorer kan udstede pas, uanset hvilken kommune, du bor i.

Nyt begreb pr. 1. november 2010: “Secure Flight”
Amerikanerne har pr. 1. november 2010 indført et nyt begreb, der hedder “Secure Flight”. Det handler om, at USA nu også kræver oplysninger om køn og fødselsdato, der skal oplyses på passagerens flybillet. Alle flyselskaber med ruter til USA skal derfor fremover indhente disse informationer fra deres passagerer, når folk foretager bookingen af deres flybillet.

Du vil dog som passager ikke opleve den store forandring, da du blot skal opgive disse informationer i forbindelse med bookingen af din flybillet. Til gengæld vil du opleve, at du efter reservationen af din flybillet på et tidspunkt inden afrejse også skal opgive info om dit pasnummer, din opholdsadresse i USA, m.v. Disse oplysninger er også en del af “Secure Flight”-informationerne. Ellers er der ingen ændringer i forhold til de gældende indrejseregler.

Bemærk: “Secure Flight” har IKKE noget med den elektroniske ESTA-formular at gøre.

Informationerne på denne side er senest opdateret den 20. februar 2014.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (13 votes cast)
Pasregler i USA og visaregler ved indrejse til USA, 10.0 out of 10 based on 13 ratings

Comments

 1. Hakan says:

  Jeg skal til New York her til januar. Jeg fik lavet min ESTA registrering for cirka to måneder siden. Jeg har ændret mine flyvedatoer, og udover det skal jeg bo på to forskellige adresser i New York (hoteller). Men man kun skrive et af adresserne ned på feltet i ESTA. Hvad gør jeg?

  • Du nøjes med at skrive adressen ned på det hotel, som du først overnatter på. Altså det hotel, som du opholder dig på, den første nat i USA Det er ikke meningen, man skal opgive samtlige adresser, man opholder sig på i under sin rejse i USA. Blot man opgiver adressen den første nat, så er alt som det skal være ;-) God tur til New York!

 2. Susanne Eriksen says:

  Henrik, Tak for mange gode informationer om ESTA. Jeg har endnu et spørgsmål omkring udfyldelse af rubrikkerne med navn og efternavn. Vi har i familien opnået ESTA til vores rejse lige efter nytår. Min søn er denne eneste, der har to fornavne. Vi udfyldte ansøgningen kun med hans første fornavn og efternavnet, da det var sådan, jeg forstod følgeteksten til rubrikkerne. Derfor fremgår hans andet navn ikke af den godkendte ESTA. Jeg er nu blevet i tvivl, tror du, at vi bør lave en ny ansøgning, så alle tre navne kommer med?

  • Jeg vil betragte det som en fejl, at I ikke har fået skrevet begge hans navne i fornavn(e) feltet på hans ESTA-godkendelse. Jeg tvivler dog på, at det er noget, der vil give jer voldsomme problemer, da han er et barn (går jeg ud fra), og I er en familie, som rejser sammen. Så kan vi diskutere, om hans andet fornavn kan betragtes som et “mellemnavn”, o.s.v. Jeg har selv børn med flere fornavne, og her skriver jeg alle fornavne ind i feltet – og ikke kun det første fornavn. Jeg vil lade det være op til jer, om I vil bruge 14 dollars ekstra på en ny ESTA-ansøgning til din søn. Han er som sagt et barn, og har sikkert samme efternavn som jer andre, så I vil næppe få problemer i den anledning. Men vil I være på den helt sikre side, så lav en ny ESTA godkendelse til ham – med begge hans to fornavne samt efternavn.

 3. Kristina Helena says:

  Min kæreste og jeg skal til New York snart. Vi har besluttet at tage en afstikker til Cuba. Vil det give os nogle problemer, når vi skal ind i USA igen, efter at vi har været på Cuba? På forhånd tak.

  • Jeg tror ikke, at I får nogen problemer i forhold til jeres afstikker til Cuba. Jeg går ud fra, at du tænker i forhold til det faktum, at Cuba og USA hidtil har haft en anstrengt forhold til hinanden. Et forhold der i øvrigt er under optøning, noget man har kunnet læse om i medierne de sidste par dage. Som dansk statsborger må man gerne besøge Cuba, så det burde ikke give jer nogen problemer. I har desuden jeres (gyldige) ESTA, som I bruger igen ved indrejsen efter jeres tur til Cuba. Så jeg kan ikke komme på nogen problemer i den sammenhæng. Jeg spurgte faktisk en talsperson fra US Border & Custom Protection på den seneste rejsemesse i april 2014 i USA, om fx “eksotiske stempler” i passet fra lande som Iran, Nordkorea og Cuba ville give anledning til problemer. Svaret var nej dengang, og det går jeg ud fra, det stadig er. Ihvertfald i forhold til Cuba. God tur!

 4. Niels Krog says:

  Henrik, du har en rigtig god hjemmeside og tak for det. Jeg var i NY i november og skal af sted igen her til januar. Så vidt jeg har forstået, kan jeg bruge samme ESTA-ansøgning, men jeg kan ikke få lov at ændre flyet. Ved du om det kan passe? Med venlig hilsen Niels

  • Du er ikke den første, som klager over, at man ikke ændre flynummer i en nuværende og gyldig ESTA-godkendelse. Uden at jeg kender årsagen, vil jeg gætte på, at det skyldes en teknisk fejl, da ESTA-godkendelsen jo netop er gyldig i 24 måneder, og derfor skal kunne bruges til flere forskellige rejser, hvor flynummer og andre informationer naturligvis ændrer sig. Så mit gæt er, at det må være en fejl i formularen lige i øjeblikket. Prøv igen om en uges tid, da det ikke giver mening, at man ikke kan ændre de helt basale rejseinformationer i ESTA-godkendelsen. Det er mit bedste bud ;-)

 5. Mette Backmann says:

  Jeg skal til New York over julen og vil spørge i forhold til ESTA. Jeg skal mellemlande i Belgien og har på ESTA sat kryds i ja for transit og skrevet Belgien. Er det korrekt, at det er det, som menes med transit eller…? Hvis ikke det er rigtigt, er jeg så nødt til at lave en ny? På forhånd tak

  • Det er ikke lige det, der menes med Transit-feltet. Man udfylder kun Transit-feltet, hvis man er i transit i USA – altså på amerikansk grund – og flyver videre ud af USA til fx Sydamerika eller Asien. Så at du rejser via Belgien på vej til USA og New York, er amerikanerne i princippet ligeglade med i denne sammenhæng ;-) Det er ikke nemt med den ESTA-formular. Men den gode nyhed er, at mange andre før dig har lavet tilsvarende fejl i deres iver for at udfylde tingene så korrekt som muligt. Og det er jo ikke forkert, hvad du har skrevet – det er bare ikke lufthavne i Europa, amerikanerne havde i tankerne, da de lavede Transit-feltet på ESTA blanketten. Men du har som sagt ikke skrevet noget forkert, så lad være med at bruge mere tid på det. Du behøver ikke udfylde en ny ESTA-formular for at rette fejlen – som jo dybest set ikke er en fejl, men korrekt information – blot i en anden sammenhæng, end det som Transit-feltet var tiltænkt. God tur og god jul i New York – med din nuværende ESTA-godkendelse ;-)

 6. Malene Hansen says:

  Først og fremmest en fantastisk hjemmeside med meget brugbar info, på trods af at jeg ikke er første gangs rejsende til USA :-) Et lille spørgsmål, også angående ESTA, som jeg har forsøgt at finde svar på flere steder uden held! Jeg er blevet godkendt, men er efter godkendelsen blevet helt skør i hovedet over, om jeg har udfyldt formularen korrekt. Det drejer sig om noget så simpelt, som rubrikken hvor jeg udfylder mit navn. I den første rubrik skal man skrive fornavn, og i den næste skal man naturligvis skrive efternavn. Jeg har dog skrevet både fornavn og mellemnavn i første rubrik, selvom der står: fornavn (første) navn! Det er sikkert en meget dum detalje, men jeg skrev mellemnavnet da jeg tænkte det skulle fremgå som i mit pas, men er nu blevet i tvivl om det er rigtigt, og dernæst om det er noget de vil hænge sig i – Nu hvor jeg skriver det føler jeg mig igen lidt skør, men jeg har tænkt over det flere gange, og vil gerne være sikker, så jeg ellers kan nå at udfylde en ny :-)

  • Du er ikke den første, der stille lige præcis det spørgsmål. Og mit svar til andre har været, at det ville jeg ikke være bekymret over. Mellemnavne giver jævnligt problemer i forhold til de officielle dokumenter, og det ved amerikanerne godt. Og du har gjort tingene præcis som jeg ville gøre, hvis jeg havde et mellemnavn. Så jeg ville ikke foretage mig yderligere, men blot beholde den nuværende ESTA-godkendelse. Så der er ingen grund til at udfylde en ny. Jeg har i øvrigt ikke hørt noget om, at det tidligere spørgere skulle have fået problemer i forbindelse med deres indrejse i USA, så jeg går ud fra, at problemet er “ikke eksisterende”. Rigtig god tur!

 7. Trine Blom says:

  Er det nødvendig at printe sin ESTA godkendelse ud og medbringe?

  • Det er faktisk er ret godt spørgsmål, du stiller der. Det officielle svar er: Nej, det er ikke nødvendigt at udprinte ESTA godkendelsen og medbringe den på rejsen. Da der er tale om en forhåndsgodkendelse til indrejse i USA, er selve formularen i princippet uinteressant, når du først er kommet til USA, hvor det er dit pas og eventuelle visum, som afgør om du kan rejse ind i landet. Så amerikanerne i immigrationen er ligeglade med ESTA-godkendelsen. Det er til gengæld ikke sikkert, at flyselskabet, som skal flyve dig til USA er ligeglade med, om du medbringer en udprintet ESTA-godkendelse. Jeg har således hørt flere historier om, at især Air France meget gerne vil have, at man medbringer sin ESTA-godkendelse i en udprintet udgave. Det er ikke noget, jeg selv har prøvet, men andre rejsende har meldt tilbage til mig, at netop Air France har efterspurgt udprintede ESTA-godkendelser. Jeg har ikke hørt om det hos andre flyselskaber end Air France, så jeg tror det er en speciel “fransk” ting. Pointen er altså, at hvis du flyver via fx Paris med Air France, kan det være en rigtig god ide at have en udprintet version af din ESTA-godkendelse med på rejsen. Men jeg har som sagt ikke hørt om, at det skulle være relevant hos andre flyselskaber. Men derfor er man naturligvis velkommen til at printe ESTA-formularen/ bekræftelsen ud, hvis man har det bedst med det.

  • Johannes says:

   Har netop fået accepteret min ESTA. I den medfølgende mail anbefaler man at medbringe en printet udgave.

 8. Bjørn Madsen says:

  Hej Henrik, jeg er ikke sikker på, du kan hjælpe, men jeg prøver. Min familie har inviteret os (min kone og jeg) en tur til Florida og et Cruise i Caribien. Men min kone er Thai, og jeg syntes det er svært at finde noget som jeg kan forstå. Hun har et shengen visum, så hun har lov til at opholde og arbejde i shengen. Skal vi bare henvende os på ambassaden i Danmark eller skal hun på ambassaden i Thailand? Hvor lang tid i forvejen bør vi søge? Er det svært? Mange spørgsmål, men jeg er totalt på bar bund. Venlig hilsen, Bjørn Madsen

  • Jeg ved ikke lige, hvad det omtalte Shengen visum er for en størrelse – muligvis et EU-visum, så din kone kan rejse rundt inden for EU og Shengen-landene. Hvordan det stiller hende i forhold til indrejse i USA, har jeg hånden på hjertet ikke noget bud på. Start med at kontakte ambassaden i København, og få deres bud på, hvad I skal gøre. Men da hun er thailandsk statsborger, skal I nok forvente, at hun skal følger de regler, der gælder for thai’er. Jeg mener desværre ikke, at Thailand er blandt de lande, som indgår i Visa Waiver programmet, hvor man kan nøjes med en ESTA-godkendelse, så hun skal nok have et visum – og muligvis skal det udstedes på den amerikanske ambassade i Thailand. Det plejer at være ambassaden i statsborgerens hjemland, der udsteder visum. Således kan svenskere i Malmø fx ikke få udstedt visum af den amerikanske ambassade i København – men skal til Stockholm – for at tage et eksempel. Selve visum proceduren er blevet speedet op over hele verden, så uden at kunne garantere noget, bør en måned gøre meget ved sagen. Her i Danmark plejer et visumbehandling maks at tage 14 dage, hvis alt dokumenter er korrekt udfyldt. Men start med at kontakte ambassaden – og så tag den derfra. Pøj-pøj ;-)

 9. Stina says:

  Ang ESTA min kæreste og jeg skal på 14 dages ferie i florida næste år. Han er i 2003 blevet dømt til 20 timers samfundstjeneste for vold. Straffeattesten er ren nu men hvad skal han udfylde på spørgsmålet: “Have you ever been arrested or convicted for a crime that resulted in serious damage to property, or serious harm to another person or government authority?” Han kan jo svare nej, da det ligger så langt tilbage. Men checker de det ikke? Og hvis vi svarer ja, skal han sikkert igennem en visa ansøgning. Hvis han får ESTA godkendt på et nej til spørgsmålet, kan de så stadig afvise ham i lufthavnen i USA? Har læst igennem mange af spørgsmålene og svarene her i tråden, hvor nogen af dem omhandler staffeattesten og gamle sager, der ikke længere står på den. Men desværre har folk ikke skrevet, hvordan det gik da de så rejste derover.

  • Det er det lille ord “serious”, som er vigtigt i denne sammenhæng, som stilles i det amerikanske spørgsmål. Er der tale om “alvorlig” kriminalitet? Det er naturligvis en subjektiv vurdering, men hvis han for over ti år siden blev idømt 20 timers samfundstjeneste, så er der næppe tale om noget “serious” i denne sammenhæng. I øvrigt er din kærestes straffesttest ren nu, og sagen ligger over ti år tilbage, så han skal naturligvis svare nej til det spørgsmål. Og uden jeg kan garantere noget, så er jeg ret sikker på, at din kæreste uden problemer kan rejse ind i USA. Og nej: Jeg har ikke fået nogen tilbagemelding på, hvordan det er gået nogle af de andre spørgere. Men intet nyt er som bekendt godt nyt, så jeg regner med, at de er kommet ind i USA uden problemer. Jeg håber, du kan bruge mit svar.

   • Stina says:

    Tusind tak for svar og du kan tro jeg kan bruge det. Jeg skal nok melde tilbage når vi har været afsted.

Speak Your Mind

*